Annedals Montessori - Moderna montessori
23829
page-template-default,page,page-id-23829,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

ANNEDALS MONTESSORI

Annedals Montessoriförskola är belägen i ett nybyggt bostadsområde med focus på barn. Vi finns i bottenplanet i två intill liggande fastigheter med varsin gård. Närhet till skogsdunge och lekparker.

Maria Montessoris kända citat ” Hjälp mig att göra det själv” har vi med oss under hela dagen. Vi har en förbered miljö som ger barnen möjlighet att klara sig själva. Vi tar till vara på barnens inneboende kraft och vilja att lära sig och utvecklas i sin egen takt.

Respekt, hänsyn, nyfikenhet och kamratskap genomsyrar verksamheten hos oss. Musik, drama, skapande verksamhet är viktiga ingredienser. Förskolan har en stor fin ateljé där barnen väljer att arbeta med olika material.

Förskolan arbetar aktivt med miljöarbete och källsorterar alla sopor.

Vårt mål är att barnen och pedagogerna varje dag ska känna glädje, trygghet och trivsel i en stimulerande miljö som skapar möjlighet till lärande och personlig utveckling.
 

FAKTA

Förskolan har två avdelningar
Småbarnsavdelningen med 12 barn och tre pedagoger.
Stora avdelningen med 24 barn i åldern 3 – 5 år och fyra pedagoger.

 

Annedals Montessoriförskola
Pippi Långstrumpsgata 35
168 70 Bromma
Telefon: Platsansvarig 070 090 8573
Rektor: Ulrika Strålmark – 072 858 8040

ulrika@modernamontessori.se

mail annedal2@modernamontessori.se

mail sunnanang@modernamontessori.se